Monipuoliset palvelut

Reseptien suoratoimituspisteissä voit keskustella kaikessa rauhassa lääkitykseesi liittyvistä kysymyksistä.

Osaava henkilökuntamme opastaa ja neuvoo lääkkeiden käytössä. Voit tehdä myös tiliasiakaslaskutus- tai suoramaksusopimuksen. Ei-varastotuotteiden toimitus tapahtuu normalisti kahden seuraavan arkipäivän sisällä.

eResepti eli sähköinen lääkemääräys

Apteekissamme on käytössä eReseptit eli sähköiset lääkemääräykset. eResepti on lääkemääräys, jonka lääkäri laatii ja allekirjoittaa sähköisesti. eResepti tallennetaan keskitettyyn tietokantaan, Reseptikeskukseen, jota ylläpitää KELA. eReseptien käyttö on helppoa ja turvallista, kysy lisätietoja apteekistamme!

Yhteisvaikutusseuranta

Lääkkeiden yhteisvaikutusseuranta ja kokonaislääkityksen hallinta tuovat turvallisuutta monia lääkkeitä käyttävien asiakkaiden terveydenhoitoon.

Vuosittaisten lääkekustannusten seuranta

Jos vuosittaiset lääkekulujen omavastuuosuudet ylittävät 605,13 euroa (vuonna 2018), Kela maksaa loppuvuoden korvauksen lukuun ottamassa 2,50 euron lääkekohtaista omavastuuta ostoskertaa kohti. Perniön Apteekin palveluihin kuuluu omavastuuosuuksien seuranta.

Koneellinen annosjakelu

Lääkkeiden koneellisessa annosjakelussa asiakkaamme lääkkeet jaetaan valmiiksi päiväannoksiksi kahdeksi viikoksi eteenpäin. Annospusseihin pakatut lääkkeet on helpompi muistaa etenkin silloin, kun käytössä on monia eri lääkkeitä.

Työpaikkakassat

Meillä on sopimukset useiden työpaikkakassojen kanssa, mm:

  • Enerkemi (Fortum)
  • Kone (Työntekijät ja toimihenkilöt)
  • Tradeka
  • Orion Oyj Työterveyshuolto

Linkit

Klinik: terveystiedon hakupalvelu
Apteekkien astma-, diabetes- ja sydänohjelma
Lääkkeiden koneellinen annosjakelu
Lääkejätteiden vastaanotto ja lajitteluohjeet

Muut palvelut

Linkit: Perniön alue (Salo)

Terveyskeskus
Neuvola
Suun terveydenhuolto
Kotisairaanhoidon toimisto
Eläinlääkäri