Alennusta apteekista – keskittäminen kannattaa

Alennus määräytyy kalenterivuosittaisen ostokertymän mukaan. Kanta-asiakkaan kaikki apteekkiostokset kartuttavat ostokertymää. Kertymä oikeuttaa portaittain (kalenterivuoden aikana) kasvavaan alennukseen, joka koskee normaalihintaisia käsikauppalääkkeitä ja itsehoitotuotteita. Koko perheen kannattaa liittyä kanta-asiakkaaksemme, sillä samassa taloudessa asuvien kaikki ostot kasvattavat yhteistä kertymää. Mitä enemmän siis keskität asiointia Perniön apteekkiin, sitä paremmat edut saat.

Keskittämisetu

Kun taulukossa mainittu ostokertymäsumma täyttyy, saat normaalihintaisista käsikauppalääkkeistä ja itsehoitotuotteista jatkossa kertymän mukaisen alennuksen. Kertymäsumman täyttyessä suurempi alennus astuu voimaan heti seuraavalla ostokerralla.

Ostokertymä     Alennus
Yli 100 €                 3 %
Yli 500 €                 4 %
Yli 1000 €               5 %

Muita kanta-asiakkaan etuja

  • Vaihtuvat kanta-asiakastarjoukset
  • Kela kattokorvausrajan täyttymisen seuranta
  • Kanta-asiakaspostitukset
  • Kokonaislääkityksen yhteisvaikutusseuranta
  • Reseptien uusinta ilman apteekin uusimismaksua
  • Kanta-asiakaspäivät

Kanta-asiakkuuden osoittaminen

Kanta-asiakkuus osoitetaan apteekissa näyttämällä Kela-korttia, ajokorttia tai henkilökorttia. Muista osoittaa kanta-asiakkuutesi myös ostaessasi tuotteita ilman reseptiä, vain näin varmistat kaikki etusi!

Liittyminen on helppoa ja maksutonta

Täytät vain kanta-asiakaslomakkeen, jonka saat apteekistamme. Voimme myös täyttää lomakkeen yhdessä apteekissa asioidessasi. Liittymisen yhteydessä sinun tulee esittää KELA-korttisi. Kanta-asiakkuus alkaa välittömästi, kun tiedot on tallennettu kanta-asiakasrekisteriin.